Kategoriler
Proje Haberleri

Semt Güngören 27 Aralık’ta satışa sunulacak

Semt Güngören konut projesi merkezi konumu ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Güngören İlçesinde yükselen proje Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar dört tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi üzerindeki 6 bin 400 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Semt Güngören projesi son derece ayrıcalıklı olanaklar sunmaktadır. Proje kapsamındaki daire içleri ebeveyn banyosu, kiler, balkon gibi özelliklere sahiptir. Güngören Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projesinde elde edilecek gelir belediye bütçesine geçirilip, yeni projelerin kaynağı olarak kullanılacaktır.

Projenin 2 bin metrekaresi yeşil alana ayrılmıştır. Ayrıca proje kapsamında yürüyüş parkuru, süs havuzu, fitness merkezi, güvenlik, otopark, güvenlik gibi olanaklar da sunulmaktadır. Konut projesi 2 bloktan meydana gelmektedir. Bu bloklarda 96 adet daire ve 8 dükkan yer almaktadır. Aynı zamanda projede yer alan dairelerin büyüklükleri de 59 metrekare ile 164 metrekare arasında değişmektedir.

Semt Güngören konumu ve fiyatları hakkında

İstanbul konut projesi, Güngören’in en beğenilen lokasyonu olan Gençosman mevkiinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük hayatta ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yürüme mesafesindedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu tipine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

1+1 tip daireler 1.119.600-1.254.600 TL

2+1 tip daireler 1.776.000 TL

3+1 tip daireler 2 milyon 539 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aynı zamanda projede satışlar müzayedeyle satılacak. Müzayede 27 Aralık 2021 tarihinde 09:30’da Gençosman Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0850 885 08 65 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…