Kategoriler
İhaleler Proje Haberleri

Semt Güngören daire ve dükkanları ihaleyle satılıyor

Belediye mülkiyetleri içerisinde yer alan taşınmazlar vatandaşlara satılmaya devam edilmektedir. Güngören Belediyesi tarafında resmi bir ilan yayınlandı. Bu ilanda son derece kapsamlı bir taşınmaz satışı olacağı açıklandı. Güngören Belediyesi tarafınca verilen bilgilere göre 96 konut ve 9 dükkan yer alan toplam 105 adet taşınmaz satışı gerçekleştirilecektir. Semt Güngören projesinin satışları ihale yoluyla yapılacaktır. Ayrıca her taşınmaz adına ayrı bir ihale gerçekleştirilecektir.

Semt Güngören İhaleyle Satışa Sunuluyor

Güngören Belediyesi Semt Güngören ihalesi için açıklama yaptı. Buna göre ihaleler 8 Şubat 2022 tarihinde Gençosman Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Bu ihalelerde kapalı teklif usulü uygulanacaktır. Satışa sunulan konutları veya dükkanları satın almak isteyenler tekliflerini kapalı olarak ihale komisyonuna ileteceklerdir. İhaleleri kazanacaklar teklif ettikleri bedelleri peşin olarak ödeyerek konutları veya dükkanları satın alabileceklerdir.

Muhammen Fiyatlar Belli Oldu!

Güngören Belediyesi tarafınca satılacak olan taşınmazlara ilgili detaylı bilgiler de kamuoyuyla paylaşıldı. Buna göre konutların ve dükkanların tamamı Çinçindere Caddesi’nde yer almaktadır. Bu taşınmazlarla ilgili muhammen fiyatlar da belli oldu. Farklı büyüklüklerde konutlar listede yer almaktadır. İhale listesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutları yer almaktadır. Listede en düşük muhammen bedel 1 milyon 199 bin 600 TL olarak açıklandı. En yüksek fiyat ise 3 milyon 287 Bin 200 TL olarak açıklandı.

Güngören Belediyesi’nin satışa çıkardığı 9 adet dükkan için de fiyatlar belli oldu. Buna göre dükkanlar için en düşük fiyat 8 milyon 16 bin TL ve en yüksek fiyat 108 milyon 390 bin 100 TL olarak belirlendi. 108 Milyon TL’lik muhammen bedelle satışa çıkarılan dükkanın net büyüklüğü 1.488 metrekare olarak açıklanmıştır.

105 adet taşınmazın satış ihalesi her bir bağımsız bölüm için ayrı ayrı yapılacaktır. Bu ihale 2886 sayılı Yasanın 36. maddesine göre, “Kapalı Teklif Usulü” ile yapılacaktır. İhaleye katılacaklar Geçici Teminat bedelini nakit olarak yatırmak istediklerinde, teminat bedelini Belediyemiz veznesine yatırarak makbuzlarını temin edebilirler.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…