Kategoriler
Proje Haberleri

Semt Yeniköy Mersin satışları başladı

Semt Yeniköy Mersin projesi modern yapısı ve geniş özellikleri ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Mersin’in Yenişehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Oktay İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 7.000 metrekare arazi üzerinde 19 katlı bina yer almaktadır. Daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

7.000 metrekare arazi üzerinde 19 katlı bina yer almaktadır. Daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 148 metrekare ile 240 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı , fitness salonu , sinema ve dijital oyun salonu , kapalı çocuk oyun alanı ve açık yüzme havuzu gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır.  Bunun yanı sıra botanik bahçesi ve nitelikli peyzaj uygulaması bulunmamaktadır. 8 kişilik çift asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Ayrıca bahçede damlama sulama sistemi, nitelikli çevre ve sokak aydınlatmaları, sosyal alanda kablosuz internet ve lobi bulunmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Üstelik kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde beşli ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Bütün odalarda gömme dolap yer almaktadır. Ayrıca bütün odalarda klima bulunmaktadır. Ferah yapıda cam balkon yer almaktadır.

Semt Yeniköy Mersin konumu hakkında

Proje, Mersin’in Yenişehir İlçesi Limonluk Mahallesi’nde inşa edilmektedir. 2. çevre yolu üzerinde yer almaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde hastane, alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Semt Yeniköy Mersin fiyatları ne kadardır?

Semt Yeniköy Mersin projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 148 metrekare ile 240 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.250.000 TL ile 3.500.000 TL arasında değişmektedir. Projede kampanya olarak 100.000 TL dekorasyon desteği verilmektedir. Ayrıca peşin satın alımlarında yüzde 10 indirim fırsatı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (324) 473 22 44 veya 0 (552) 502 10 02 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…