Kategoriler
Proje Haberleri

Şen Yapı Çepni Konakları satışları devam ediyor

Konut projesi, Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi’nde  hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Şen Yapı İnşaat firması tarafından inşa edilmekte olup son dairelerin satışları lansmana özel fiyatlarla devam etmektedir. Şen Yapı Çepni Konakları konut projesi özellikleri neler? Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Şen Yapı Çepni Konakları Projesinde Dairelerde Hangi Donanımlar Bulunuyor?

Konut projesi Düzce, Hamidiye Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 4 konut bloğu ve 42 daireden meydana gelmektedir. Düzce konut projesi lüks formu ve rahat yaşam alanları ile ile dikkat çekmektedir. Düzce Hamidiye konut projesi kapsamındaki dairelerde ısıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılacaktır. Ayrıca dairelerde ebeveyn banyosu bulunmaktadır.

Şen Yapı Çepni Konakları  konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerden oluşmaktadır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri de brüt 84 metrekare ile 132 metrekare arasında değişmektedir. 4 bloklu site içerisinde otopark alanı mevcuttur.

Düzce Konut Projesinde Daire Fiyatları Nedir?

Düzce konut projesinde yer alan daireler lansmana özel ve sizlere uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden;

89 metrekare 2+1 daireler 463 bin TL,

110 metrekare 2+1 daireler 604 bin TL,

119 metrekare 3+1 daireler 691 bin TL,

3+1 ve brüt 129 metrekare alana sahip daireler 749 bin 999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Hayata Geçiriliyor?

Bursa konut projesi Düzce’nin Merkezinde Hamidiye Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Proje ayrıca Özdilek alışveriş merkezinin karşısında yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0380 512 00 13 ve 0534 584 50 11 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..