Kategoriler
Proje Haberleri

Serdivan Kampüs Evleri satışları devam ediyor

Serdivan Kampüs Evleri projesi Sakarya’nın Serdivan İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje muhteşem bir göl manzarasına sahiptir. Ayrıca bu proje Meşale Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Meşale Grup tarafından yükselen projede göl manzaralı daireler yer almaktadır. Söz konusu daireler 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 166 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel 2 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş yolları ve oturma alanları bulunmaktadır. Özenle tasarlanmış bir peyzaj düzenlemesi ne sahiptir. Üstelik giriş kat dairelerde kendine ait bahçe alanı mevcuttur. Çift asansör, merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde akrilik mutfak dolabı, granit veya çimstone tezgah ve ankastre set bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Salon, oturma odası, mutfak, balkon ve koridora asma tavan uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Her dairede katlanır camla kapalı geniş balkonlar yer almaktadır.

Serdivan Kampüs Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Serdivan İlçesi Kemalpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik proje Sapanca Gölü’nü tepeden gören eşsiz bir manzaraya sahiptir. Muhitinde market, park, eğitim kurumları ve sağlık kurumları mevcuttur.

Serdivan Kampüs Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 788 53 21 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…