Kategoriler
Proje Haberleri

Serenity Garden Villaları lansman fiyatlarıyla satışta

Serenity Garden Villaları projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Değer İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2.373 metrekare arsa içerisine konumlandırılmış projede 8 adet dubleks villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

2.373 metrekare arsa içerisine konumlandırılmış projede 8 adet dubleks villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dubleks villaların büyüklüğü brüt 210 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 190 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Her villanıza özel 150 metrekarelik bahçe alanı bulunmaktadır. Ayrıca spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı mevcuttur. Villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde Belenco tezgah ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Barbekü, çamaşır odası, kiler ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Ayrıca teras ve açılıp kapanabilir veranda yer almaktadır. Bunun yanı sıra tüm pencerelerde panjur ve sineklikler mevcuttur.

Serenity Garden Villaları nerede yer alıyor?

Proje, Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi Aşağı Söğütönü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Serenity Garden Villaları fiyatları ne kadardır?

Serenity Garden Villaları projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks villaların fiyatı 2.650.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (222) 320 75 38 veya 0 (542) 350 60 99 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…