Kategoriler
Proje Haberleri

Serenity Villaları satışları başladı

Serenity Villaları projesi kent merkezinde müstakil bir yaşam ve huzurlu, konforlu, doğa ile iç içe, güvenli bir kullanım alanı sunmaktadır. Projenin konumu Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Bemak Homes tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 3 katlı 8 adet villa bulunmaktadır. Söz konusu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bemak Homes güvencesi ile müstakil bir yaşam vaat eden proje kapsamında her biri 3 katlı 8 adet lüks villa konumlandırılmıştır. Bahsi geçen villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 253 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 200 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel açık otopark alanı mevcuttur. Villalarda müstakil açık yüzme havuzu ve güneşlenme terasları yer almaktadır. Bununla birlikte her villada kişiye özel bahçe kullanım alanı ve özel peyzaj alanı bulunmaktadır. Ortak alan içerisinde ise çocuk oyun parkı ve spor alanları mevcuttur.

Hidrofor, jeneratör, kablo TV ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, çamaşır odası ve çeşitli mobilyalar yer almaktadır. Gömme dolap, panjur sistemi, PVC doğrama, spot aydınlatma, şofben ve vestiyer gibi pek çok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Serenity Villaları konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Manavgat İlçesi Ilıca Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine 1 kilometre uzaklıktadır. Bununla birlikte alışveriş merkezleri, hastaneler ve eğitim kurumları 1 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Kumköy Plajı ve Halk Plajı 3 kilometrelik bir mesafededir. Ayrıca hava limanı 55 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Dolmuş ve minibüs durakları çok yakın mesafededir.

Serenity Villaları fiyatları ne kadar?

Serenity Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 253 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 7.900.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (242) 747 64 27 veya 0 (530) 488 09 99 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…