Kategoriler
Proje Haberleri

Serra Cadde Bulvar lansman fırsatlarıyla satışta

Salihoğulları İnşaat tarafından inşa edilen  Serra Cadde Bulvar konut projesinde daire satışları lansman fiyatlarıyla devam etmektedir. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projede %40 peşinat, 0 faiz lansman kampanyası hala devam etmektedir. Ödeme kampanyası ile ilgili detaylara, Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Serra Cadde Bulvar konforlu yaşam sunuyor

Proje, Ankara’nın Sincan İlçesi Törekent Mahallesi üzerindeki 28 bin 565 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Ankara konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında vestiyer, giyinme odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, görüntülü diafon, ankastre set gibi imkanlar sunulmaktadır.

Konut projesi toplam 6 blok ve 377 daireden meydana gelmektedir.  A, B, C, D, E ve F blokları olarak ayrılan projede farklı tip konutlar bulunmaktadır. Proje kapsamında 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daireler yer almaktadır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri 114 metrekare ile 179 metrekare arasında değişmektedir. Konut projesinde konfor ve güvenlik için her şey düşünülmüştür. Site içerisinde ayrıca spor alanı, oyun parkı, kapıcı, güvenlik, otopark, kamera sistemi gibi imkanlar sunulmaktadır

Ankara konut projesinde dairelerin satış fiyatları nedir?

Sincan konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

114 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 452 bin TL,

148 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 1 milyon 766 bin TL

179 metrekare 4+1 daireler 2 milyon 057 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daire satışlarında yüzde 40 peşinat, 16 ay vade ve yüzde sıfır faiz imkanları devam etmektedir.

Ankara Sincan konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi Ankara’nın Sincan İlçesi, Törekent Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Proje ayrıca günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok yere de yakın mesafededir.

Detaylı bilgi için 0312 283 70 00 ve 0553 912 06 52 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…