Kategoriler
Proje Haberleri

Set Apartmanı deniz manzaralı daireler satışta

Set Apartmanı projesi, İstanbul Suadiye’de hayata geçirilen bir projedir. Tek blok halinde 14 kat olarak yükselen proje Ekotek İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sahile sadece 300 metre mesafede yer alan projede deniz manzaralı daireler bulunmaktadır. Proje detayı ve dairelerin genel özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Set Apartmanı 6 bin 450 metrekare inşaat alanında hayata geçirilmektedir. Bir bodrum, bir zemin kat üzerine 14 bina katı olarak tasarlanmaktadır. Projede yer alan daireler 3+1 olarak planlanmaktadır. Brüt kullanım alanı 130, net kullanım alanı 96 metrekaredir. Konutlarda mutfak ve salon birbirinden ayrı olarak hazırlanmaktadır. Mutfakta Siemens markalı ankastreler yer almaktadır. Hem ortak kullanım için hem ebeveynler için özel banyolar bulunmaktadır. Dairelerin iç oda kapıları kaliteli ve kullanışlı malzemeden üretilmektedir. Daire dış kapıları da benzer kalitededir. Kale markasının dış kapıları kullanılmaktadır. Isınma olarak merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Her dairede iki adet Arçelik klima da hazır olarak yer almaktadır.

Set Apartmanı 24 saat kamera sistemi ile korunmaktadır. Çocukların oyun oynaması için açık oyun parkı mevcuttur. Bunun dışında herkesin kullanımına uygun ortak alanlar da mevcuttur. Bu ortak alanlarda sohbet edip komşular ile keyifli vakit geçirmek mümkündür. Araç parkı için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır.

Set Apartmanı konumu ve daire fiyatları

Proje Kadıköy’de yer almaktadır. Sahile sadece 300 metre mesafededir. Ayrıca Bağdat Caddesine de 150 metre uzaklıkta yer almaktadır. Bu özelliğinden dolayı istenen yere kolay ulaşım imkanı vardır. Hem özel araç hem toplu taşıma araçları ile ulaşım imkanı sağlanmaktadır. Toplu taşıma için Marmaray’a sadece 450 metre mesafede bulunmaktadır.

Set Apartmanı daireleri satış öncesi görüntülü arama ile gezilebilir. Net 96 metrekare kullanım alanı bulunan daireler şu anda 6 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daireler kat irtifaklı olarak satışa sunulmaktadır. İnşaat aşamasında olan konutların 2023 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje ve daireler hakkında daha detaylı bilgi almak için telefon ile arayabilirsiniz. Proje irtibat numarası 0530 493 11 02 dir. Bu numaradan ayrıca güncel fiyatları ve ödeme koşullarını da öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız