Kategoriler
Proje Haberleri

Seven Four Life Acıbadem satışları devam ediyor

Seven Four Life Acıbadem projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilmekle birlikte jeotermal enerji ile ücretsiz ısınma imkanı sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Kadıköy İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Yediyol Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilmektedir. 4.000 metrekare inşaat, 10.000 metrekare arsa alanında inşa edilen projede, 72 daire ve 4 dükkân bulunmaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yediyol Şirketler Grubu imzası taşıyan proje 4.000 metrekare inşaat, 10.000 metrekare arsa alanında inşa edilmektedir. Proje kapsamında 72 adet daire ve 4 adet dükkan yer almaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Üstelik dairelerin büyüklüğü 138 metrekare ile 337 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Butik bir proje konseptine sahip olmasına rağmen geniş yelpazede sosyal donatılar yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, SPA, restoran ve sinema bulunmaktadır. Bir kentsel dönüşüm projesi kapsamında tasarlanan proje, jeotermal enerji ile ücretsiz ısınma imkânı sunmaktadır. Üstelik yerden tavana kadar uzanan camları ve geniş balkonları ile ferahlık sağlamaktadır. Söz konusu dairelerde konfor ve teknoloji unsurları incelikle geliştirilmiştir.

Seven Four Life Acıbadem konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kadıköy İlçesi Acıbadem Caddesi üzerinde inşa edilmektedir. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu, Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi ve Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi’nin tam ortasında yer almaktadır. Söz konusu proje merkezi konumu ile dikkat çekmektedir. Çevresinde kafe, restoran, alışveriş merkezleri, eğitim ve sağlık kurumları yer almaktadır Karayolu toplu taşıma alternatiflerine ek olarak metro ve metrobüs gibi hızlı ulaşım seçeneklerine sahiptir. Ayrıca Kadıköy İskeleleri ile deniz yolu ulaşımına açık bir noktadadır. Marmaray’a 0,60 kilometre, metrobüse 0,67 kilometre, Vapur İskelesi’ne 1,20 kilometre uzaklıktadır. Bununla birlikte Bağdat Caddesi’ne 1,60 kilometre ve Avrasya Tüneli’ne 2 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Seven Four Life Acıbadem fiyatları ne kadar?

Seven Four Life Acıbadem projesinde banka kredisine uygun satışlar yağılmatadır. Projenin yer aldığı bölgede hem kiralık hem de satılık konutlarda önemli artış görülmektedir. Bu yönüyle yatırıma uygun daire fırsatları sahiplerini bekliyor.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 444 74 10 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…