Kategoriler
Proje Haberleri

Seven Four Life Acıbadem’de yüzde 30 peşinle ödeme

İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Hasanpaşa’da, Yediyol Şirketler Grubu imzasıyla hayata geçirilen Seven Four Life Acıbadem projesi, toplam 3004 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Projede 58 daire ve 2 dükkân bulunuyor. Tek bloktan meydana gelen projede; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte konutlar mevcut. Projedeki dairelerin büyüklükleri, 138 metrekare ila 337 metrekare arasında değişiyor.

Proje sahiplerine Eylül 2019 tarihinde teslim edilecek.

Seven Four Life Acıbadem projesi fiyat bilgisi

Bir kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen projedeki 2+1 tipteki konutların fiyatları 2 milyon 50 bin TL’den, 3+1 tipteki konutların fiyatları ise 3 milyon 800 bin TL’den başlıyor.

Projede yüzde 30 peşinat vererek kalan yüzde 70’lik kısım için 60 ay yüzde 0.48 faiz oranlı banka kredisi kullanabilmek mümkün.

Seven Four Life Acıbadem projesi sosyal donatı özellikleri

Projede çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, SPA, restoran, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, kameriye ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut.

Asansörlü projede merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin yer aldığı projede balkon da var. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı. Projede 300 metrekarelik bahçe alanı da mevcut.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi; Şükrü Saraçoğlu Stadyumu, Tepe Nautilus AVM ve Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi’nin tam ortasında. Proje, metro ve metrobüse de kolay ulaşılabilir noktada. Marmaray’a 600 metre mesafedeki proje, Avrasya Tüneli’ne ise 2 kilometre uzaklıkta.

Bağdat Caddesi’ne 1,5 kilometre uzaklıktaki Seven Four Life Acıbadem konut projesi, Hasanpaşa Mah. Sarayardı Cad. 100/A 34722 Kadıköy/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 444 7 410 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.