Kategoriler
Proje Haberleri

Seyirtepe Başpınar satışları devam ediyor

Eryaman konut projesi Başpınar İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman, Göksu Mahallesi’nde yer almaktadır. Seyirtepe Başpınar projesinde yer alan meskenlerin satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Peki projede daire tipleri neler, daire büyüklükleri ne kadar? Projenin teslim tarihi nedir, konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Eryaman, Göksu’da 20 bin 250 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Eryaman konut projesi zemin kat + 3 adet konut bloğundan meydana gelmektedir.  Projedeki 3 adet konut bloğunda ise toplam 160 adet konut yer alıyor. Projede yer alan 3 adet konut bloğu zemin kat +15 normal katlı olarak inşa ediliyor.

Seyirtepe Başpınar Eryaman projesinde yer alan toplam 160 adet konutun tamamı 4+1+1 tipindeki daire seçeneklerinden meydana geliyor. Projede yer alan 4+1+1 tip konutların büyüklükleri ise brüt 190 metrekare, net ise 170 metrekare olarak tasarlandı. Konut projesinde yer alan dairelerde asansör ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, ankastre mutfak, duşakabin, giyinme odası, hilton banyo gibi özellikler yer alıyor.

Konut projesinde yer alan sosyal alanlar arasında, açık otopark, kapalı otopark, basketbol sahası bulunmaktadır. Ayrıca projede futbol sahası, voleybol sahası, sosyal tesis, koşu alanı, yürüyüş alanı mevcuttur. Bunların dışında süs havuzu, çocuk oyun alanları, çevre düzenlemesi ve peyzaj gibi alanlar bulunmaktadır.

Seyirtepe Başpınar Ankara projesinde  yer alan açık otopark 160 araçlık ve kapalı otopark olacak şekilde projelendirildi. Projedeki binalarda asansör, ses yalıtımı, kapalı otopark, açık otopark, güvenlik, jeneratör, kapıcı dairesi, çocuk oyun parkı, spor alanı, yangın merdiveni, su deposu gibi özellikler yer alıyor.

Seyirtepe Başpınar daire fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 2 milyon 330 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 190 metrekare büyüklüğündeki 4+1+1 tip satılık dairelerin fiyatları 3 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır. Eryaman konut projesindeki daireler hemen teslim kapsamında satılmaktadır. Ayrıca proje 0.69 faiz oranlı Yeni Evim konut kampanyasına dahildir.

Seyirtepe Başpınar nerede yer alıyor?

Konut projesi Kaşmir Center alışveriş Merkezi’ne, KC Göksu Alışveriş Merkezi’ne yakın bir konumda yer almaktadır. Proje Göksu Mahallesi, Akıncılar Caddesi, Eryaman  Etimesgut / Ankara adresinde yer almaktadır.

Projeyle ilgili detaylı bilgi için 0312 566 06 06 ve 0533 148 41 35 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…