Kategoriler
Proje Haberleri

Seyirtepe Evleri fiyatları

İstanbul’un Eyüp ilçesine bağlı Alibeyköy’de, Kartal Grup imzasıyla inşa edilen Seyirtepe Evleri konut projesi, toplam 11 bin 521 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Projede 2 blokta toplam 50 adet daire yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 4+1, 5+1 ve 6+1 dairelerin yanında dubleks daireler de bulunuyor. Projedeki 2+1’ler 90 metrekare ila 120 metrekare arasında, 3+1’ler 128 metrekare ila 151 metrekare arasında, 4+1’ler 172 metrekare ila 235 metrekare arasında, 5+1’ler 240 metrekare ila 284 metrekare arasında ve 6+1’ler ise 246 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Konut projesi sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Seyirtepe Evleri konut projesi fiyat bilgisi

Projedeki konutların fiyatları 450 bin TL ila 1 milyon TL arasında değişiyor. Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olunabiliyor.

Seyirtepe Evleri konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Projede yürüyüş parkuru, yeşil alan, çocuk oyun parkı, spor salonu, tuz odası, sauna, konsol oyun odası, langırt, bilardo, masa tenisi, dart, kafeterya, toplantı salonu, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark mevcut durumda.

Asansörlü konut projesinde ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, Avrupa yakasının en merkezi yerlerinden birinde inşa ediliyor. Proje Taksim, Mecidiyeköy ve Levent’e sadece 5 dakika uzaklıkta. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 10 kilometre mesafede yer alan proje, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne de 13 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.

Seyirtepe Evleri konut projesi, Güzeltepe Mahallesi Üçtepe Sokak No: 1 Eyüp/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0212 295 79 76 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.