Kategoriler
Proje Haberleri

Seyirtepe Evleri Ordu Temmuz sonunda teslim

Seyirtepe Evleri Ordu projesi mimari tasarım ve üst düzey teknoloji ile konforlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Doruk Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki tek blokta 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Doruk Yapı İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen projede 13 katlı tek blok yükselmektedir. Her katta 3 daire bulunan projede 3 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 125 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Çift asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Eylül ayı sonuna kadar doğalgazın gelmesi planlanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konut zeminleri laminat parke ve seramik zemin olmaktadır. Bina tamamlanma oranı yüzde 80’e yakın olup Temmuz ayı sonu daire teslimi başlayacaktır.

Seyirtepe Evleri Ordu konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ordu’nun Fatsa İlçesi Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Verem Savaş Dispanseri’ye yakın konumda yer almaktadır. Üstelik bu konutlar deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde market, park, sağlık ocağı ve cami mevcuttur. Toplu taşıma araçlarına yakın mesafede yer almaktadır.

Seyirtepe Evleri Ordu projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 0.99 faiz oranı ile satışlar başlamıştır. Ayrıca brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 910.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 577 81 30 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…