Kategoriler
Proje Haberleri

Seyirtepe Konakları güncel fiyatları ile satışta

Seyirtepe Konakları projesi deniz ve doğa ile iç içe bir yaşam olanağı sağlamaktadır. Projenin konumu Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Lik Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 48.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 32 blok ve toplam 402 adet daire bulunmaktadır. Söz konusu daireler 2 artı 1, 3 artı 1, 3 artı 2 dubleks ve 5 artı 2 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Lik Yapı güvencesi ile yükselen proje 48.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 32 blok ve toplam 402 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1, 3 artı 2 dubleks ve 5 artı 2 dubleks konut seçeneklerine sahiptir. Konutların büyüklüğü ise 99 metrekare ile 301 metrekare arasında değişmektedir. Sitede kameralı kontrol noktaları ve 7/24 güvenlik kartlı giriş sistemi ile yüksek güvenlikli koruma sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal donatıları ile öne çıkan projede 6.500 metrekarelik peyzaj alanı yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; yarı olimpik açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun alanları, güzellik merkezi, kadın mescit, kadınlara özel kapalı yüzme havuzu, kadın dinlenme odası, hanımlara özel kulüp, bebek bakım odası, kameriye ve piknik alanları ve fitness merkezi, sauna ve cafeler bulunmaktadır. Bununla birlikte market ve ticari hizmet üniteleri, bisiklet parkı, dinlenme alanları, süs havuzları, self servis oto yıkama ve profesyonel site yönetimi de sosyal yaşam olanakları yer almaktadır. Daireler deniz veya bahçe manzarasına sahiptir. Üstelik her dairede balkon ve ebeveyn yatak odası yer almaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem kullanılmaktadır.

Seyirtepe Konakları konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Mudanya İlçesi Güzelyalı Eğitim Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Mudanya yolu üzeri Kılıçbayır semtinde yer almaktadır. Üstelik bu konutlar deniz manzarasına sahiptir. İDO Güzelyalı iskelesine 2 dakika mesafededir. Şehrin her noktasına ise 20 dakikalık bir mesafe ile ulaşım sağlanmaktadır.

Seyirtepe Konakları fiyatları ne kadar?

Seyirtepe Konakları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 151 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 198 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 3.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 85 45 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…