Kategoriler
Proje Haberleri

Sezer Loft Erzurum teslime hazır

Erzurum İli, Palandöken İlçesi, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Sezerler İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Sezer Loft Erzurum konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Konut projesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde yer alan 7 bin 260 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri 1.sınıf kalite malzemelerle döşenmiş olup, ebeveyn banyosu, vestiyer, kiler, görüntülü diafon,  gibi olanaklara sahiptir.

3 blok ve 135 dairenin yer aldığı site içerisinde pek çok sosyal olanağa yer verilmiştir. Site içerisinde bay-bayan fitness salonu, toplantı salanları, kreş gibi sosyal alanlara yer verilmiştir. Bunların yanı sıra proje kapsamında 4400 metrekarelik alan bahçeye, 3600 metrekarelik alan ise kapalı otopark olarak tasarlanmıştır. Sezer Loft Erzurum konut projesinde yaşam başlamış olup, üç tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1, 3+1 ve 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri brüt 132 metrekare ile 180 metrekare arasında değişmektedir. Projenin inşaatı tamamlanmış olup, oturuma hazırdır.

Sezer Loft Erzurum Daire Fiyatları Ne Kadar?

Erzurum konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 134 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 650 bin TL,

180 metrekare brüt alana sahip 4+1 daireler ise 780 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda konut projesinde yer alan daireler hemen teslim olup, konut kredisine uygundur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Erzurum Palandöken’in en gözde yerlerinde Hüseyin Avni Ulaş’ta konumlandırılmıştır. Ayrıca proje, 35 metre bulvar cepheli, Atatürk Üniversitesine 5 dakika, şehir merkezine ise 9 dakika uzaklıktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0442 316 75 02 ve 0533 664 58 77 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…