Kategoriler
Proje Haberleri

Shelton Villaları Bowie satışa çıkıyor

Shelton Villaları Bowie projesi modern mimari yapısı ve geniş özellikleri ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kırkıncıoğlu Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje 12 adet yeni Genova ve 28 adet yeni Lugano villadan meydana gelmektedir. Lugano villaları 6 artı 1 tipinde tasarlanmıştır. Genova villaları ise 7,5+1 tipinde tasarlanmıştır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje 12 adet yeni Genova ve 28 adet yeni Lugano villadan meydana gelmektedir. Lugano villaları 6 artı 1 tipinde tasarlanmıştır. Genova villaları ise 7,5+1 tipinde tasarlanmıştır. 6 artı 1 Lugano villalarının büyüklüğü brüt 334 metrekaredir. 7,5 artı 1 Genova villalarının büyüklüğü ise brüt 400 metrekare olmaktadır. Üstelik birbirinden bağımsız Shelton Charlotte 51 ile Shelton Bowie 40 özel villada her bahçe yeşile bakmaktadır. Shelton Charlotte bünyesinde bulunan proje akıllı ev sistemleri özelliğine sahiptir. Üstelik modern mimarinin izlerini taşımaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, basketbol sahası, tenis kortu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Üstelik su deposu, ev iklimlendirmesi, aydınlatma gibi birçok seçenek mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra geniş ve ferah yapıda balkonlar ve verandalar yer almaktadır.

Shelton Villaları Bowie konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Lugano ve Genova villalarının bulunduğu proje, hastane, okul, alışveriş merkezi, Mogan Park gibi sosyal yaşam alanlarına yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir.

Shelton Villaları Bowie projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Konut fiyatları ilerleyen günlerde belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 312 284 94 40 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…