Kategoriler
Proje Haberleri

Shelton Villaları Bowie sıfır faizle satışları devam ediyor

Shelton Villaları Bowie, Ankara Gölbaşı’nda bulunan projelerden birisidir. Kırkıncıoğlu Grup tarafından hayata geçirilen projede villalar tamamlanmıştır. Hemen teslim olarak satılan villaların özellikleri, büyüklükleri ve satışlarındaki kampanyalar ile ilgili detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Shelton Villaları Bowie, toplam 40 adet villadan oluşmaktadır. Villalar 6+1 ve 7+1 olarak tasarlanmaktadır. Villaların tamamı akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Bu sayede uzaktan cep telefonu ya da tablet ile evde bazı bölümleri yönetmek mümkündür. Villaların içleri özel tasarım ve birinci kalite malzemeler ile dizayn edilmiştir. Güvenlik için dış kapılar çelik kapıdır. Konutlarda ısıtma sistemi bağımsızdır. Yazın serinlemek içinse klima altyapısı hazır olarak bulunmaktadır. Villaların hemen önlerinde kendilerine ait özle bahçeleri vardır. Bu bahçeler hem dinlenmek, hem eğlenmek için idealdir.

Shelton Villaları Bowie güvenliği için 7 gün 24 saat profesyonel hizmet verilmektedir. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Spor yapmak için açık olarak tenis kortu ve basketbol sahası bulunmaktadır. Kapalı alada spor yapmak içinse spor salonu ve fitness salonu vardır. Ayrıca yüzme sporu yapmak için herkesin kullanabileceği açık yüzme havuzu da mevcuttur.

Shelton Villaları Bowie satış avantajları

Proje şehir merkezine yakın bir konumda yer almaktadır. Bu özelliğinden dolayı hastane, eczane, okul, market, alışveriş merkezi gibi önemli alanlara yakındır. Uzak olan bölgelere ulaşım içinse hem özel araç hem de toplu taşıma araçları kullanılmaktadır.

Shelton Villaları Bowie konutları 6 odalı ve 7 odalı olarak tasarlanmıştır. 6 oda 1 salon şeklinde tasarlanan villalar 334 metrekare, 7 oda 1 salon olarak tasarlanan villalar 400 metrekare büyüklüktedir. Villaların satışlarında kredi kullanma imkanı bulunmaktadır. Buna ek olarak 18 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı da sunulmaktadır. Hemen teslim olarak satılan villaların güncel fiyatları şu an bilinmemektedir. Fiyatlar ve ödeme koşulları hakkında daha fazla bilgi almak için firmayı arayabilirsiniz. Bunun için 0312 284 94 40 numarası bulunmaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız