Kategoriler
Proje Haberleri

SHU 09 Balkan satışlar devam ediyor

SHU 09 Balkan projesinde yer alan dairelerin satışları devam ediyor. YB Yapı tarafından hayata geçirilen projede farklı büyüklükte modern dairelere yer verilmektedir. Toplam 24.000 metrekare alana sahip proje 8 bloktan oluşmaktadır. Proje hakkında detaylar ve mimari özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

SHU 09 Balkan Bursa’nın Nilüfer ilçesi, Balkan mahallesinde yer almaktadır. Toplam 8 bloktan oluşan projede 3+1 dairelere yer verilmektedir. Daireler modern ve estetik mimari ile donatılmıştır. Alt katlarda bahçe, üst katlarda teras bulunmaktadır. Dairelerde geniş salonlara yer verilmektedir. Bunun dışında ebeveyn odası, 2 adet çocuk ya da genç odası, mutfak, banyo daire planı içinde yer almaktadır. Konutlarda banyo sayısı iki tanedir. Bir tanesi ortak olan banyonun diğer ebeveyn odasında yer alan ebeveyn banyosudur. Balkon sayısı köşe dairelerde 2, orta dairelerde 1 adettir. Araç park etmek için kapalı otopark mevcuttur. Isıtma olarak merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Dairelerde kombi takılı olarak satış yapılmaktadır.

SHU 09 Balkan projesinde daireler kadar sosyal alanlara da önem verilmektedir. Proje kapsamında hem yetişkinlerin, hem çocukların eğlenceli vakit geçirmesi için özel alanlar tasarlanmaktadır. Kafeterya, bilardo, masa tenisi, fitness center projede yer alan bazı sosyal aktivite alanlarıdır. Ayrıca yaz-kış yüzmek için hem kapalı hem açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Çocukların da her mevsim eğlenmesi için açık ve kapalı oyun alanları hazır bulunmaktadır.

SHU 09 Balkan konum avantajları

Proje konumu Bursa’nın önemli yerlerine kolay ulaşım avantajındadır. Konutlardan Uludağ Üniversitesi 5 kilometre, Şehir Hastanesi 9 kilometre, Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2 kilometre mesafededir. Bölgenin önemli alışveriş merkezlerinden olan Özdilek Park Avm ise 6 kilometre uzaklıktadır. Toplu taşıma ulaşımı için de avantajlı olan site, Üniversite Metro İstasyonu’na 5 kilometre mesafededir.

Projede yer alan  3 artı 1 dairelerin fiyatları 2.149.000 TL ile 2.199.000 TL arasında değişmektedir. Daireler köşe ve ara daire olarak ikiye ayrıldığından daire fiyatlarında değişiklik olmaktadır. Ayrıca fiyat almak için 444 51 30 ve 0 (532) 474 00 32 numaralı irtibat telefonu aranabilir. Ek olarak görsel için firmanın internet sitesini ziyaret edebilir, galeri ve katalogu inceleyebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız