Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Siber Life Ayvalık yüzde 10 indirim fırsatı ile satışta

Siber Life Ayvalık projesi Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yer alan bir projedir. Proje Siber Yapı A.Ş tarafından hayata geçirilmektedir. Villa ve daire karışık olarak inşa edilen projede satışlar devam etmektedir. Satışları devam eden dairelerin büyüklükleri, özellikleri ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Siber Life Ayvalık toplam 23.500 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Bu alanda toplam 44 adet villa 62 adet daire yer almaktadır. Daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak hazırlanmaktadır. Proje 3 etap olarak hayata geçirilmektedir. Dairelerin her biri akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Dairelerin her birinin kendine özel balkonu vardır. Geniş tasarımlı olan bu balkonlarda hem yaz hem kış mevsiminde vakit geçirmek mümkündür. İki katlı olarak tasarlanan villalarda da aynı özelliklerde balkonlar bulunmaktadır. Bina ve daireler hem ısı hem ses yalıtımına sahiptir. Bloklarda katlara çıkış için asansör sistemi vardır.

Siber Life Ayvalık projesindeki konutların güvenliği için 7/24 güvenlik sistemleri vardır. Bu güvenlik sistemlerine ek olarak kameralı sistem de devrededir. Araçların park edilmesi için açık otopark bulunmaktadır. Proje alanında binalar arasında yeşillikler bulunmaktadır. Bu yeşilliklerin arasındaki özel yollar ile villa ve bloklara geçiş sağlanmaktadır.

Proje sosyal donatılar olarak zengin bir projedir. Bina ve villalar arasında basketbol sahası, bisiklet parkuru, yürüyüş yolları bulunmaktadır. Yüzme sporu yapmak için site içinde ortak kullanımlı yüzme havuzları bulunmaktadır. Açık olan bu havuzlarda hem yetişkinler, hem çocuklar yüzmektedir. Çocukların site içinde güvenle oyun oynaması için çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Siber Life Ayvalık fiyatları ne kadar?

Siber Life Ayvalık projesinde daire ve villaların inşaatı devam etmektedir. Etap etap tamamlanan projede ilk etap 2023 yılı Haziran ayında teslim edilecektir. Projenin tamamı için teslim tarihi ise 2024 yılı Haziran ayı olarak verilmektedir.

Siber Life Altınova projesinde villaların fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Şu anda proje daireleri 2 milyon 428 binden başlamaktadır. Villaların fiyatları ise 4 milyon 887 binden başlamaktadır. Daire ve villaların fiyatları zaman içinde değişmektedir. Konutları peşin satın almada yüzde 10 iskonto olanağı sağlanmaktadır. Dairelerin güncel fiyatları ve ödeme koşulları hakkında detayları firmanın kendisinden öğrenebilirsiniz. Bunun için 0 (216) 660 07 07 sabit telefonu, ayrıca da 0 (541) 389 40 86 cep telefonu bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…