Kategoriler
Proje Haberleri

Silivri Alipaşa Evleri deniz manzaralı daire satışları devam ediyor

Silivri Alipaşa Evleri projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Pehlivanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 6.050 metrekare alan üzerindeki site içerisinde 4 blokta 87 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

6.050 metrekare alan üzerindeki site içerisinde 4 blokta 87 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 114 metrekare ile 120 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 160 metrekare olmaktadır. Projenin depreme dayanıklı olması için A kalite beton ve yapı malzemeleri kullanılmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. “Önce Aile” anlayışla yapılan projede çeşitli sosyal yaşam alanları bulunmaktadır. Basketbol sahası, açık yüzme havuzu, hamam ve çocuk oyun parkları yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Silivri Alipaşa Evleri konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Silivri İlçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlarda günün her anı Marmara Denizi’ni ve Silivri Sahili’ni seyredebileceksiniz. Muhitinde alışveriş merkezi, market ve hastane gibi pek çok alan yer almaktadır. Ayrıca dolmuş durakları yakın mesafededir.

Silivri Alipaşa Evleri fiyatları ne kadardır?

Silivri Alipaşa Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 716 51 10 veya 0 (532) 293 54 79 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…