Kategoriler
Proje Haberleri

Siltaş Marina sosyal donatıları

İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Pendik ilçesinde, Siltaş Yapı inşaat şirketi tarafından yapılan Siltaş Marina konut projesi, toplam 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Konut projesinde toplam 200 adet daire mevcut durumda. Konut projesinde 2 adet konut bloğu yer alıyor. Projede 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 daireler bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 80 metrekare ila 170 metrekare arasında bulunuyor. Projenin tamamının Eylül 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor. Projenin yaklaşık olarak yüzde 75’i satıldı.

Siltaş Marina konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 daireler 650 bin TL ila 820 bin TL arasında, 3+1 tipteki daireler 990 bin TL ila 1 milyon 230 bin TL arasında ve 4+1 tipteki daireler ise 1 milyon 360 bin TL ila 1 milyon 390 bin TL arasında fiyatlardan alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde yüzde 25 peşinat verip 48 ay vade farksız taksit yapabilme olanağı mevcut. Projede peşin ödemelerde ise yüzde 10 indirim yapılıyor.

Siltaş Marina konut projesi sosyal donatı özellikleri

Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut. Asansörü olan konut projesindeki daireler, deniz manzarasına sahip durumda. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Merkezi bir konumda hayata geçirilen konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da oldukça kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor. Konut projesi; Pendik sahile 1 dakika, Pendik Marina’ya 3 dakika, metroya 4 dakika, yüksek hızlı trene 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 dakika, 3. Köprü bağlantı yoluna ise sadece 17 dakikalık bir mesafede bulunuyor.

Siltaş Marina konut projesi, Kaynarca Mahallesi, Aydınlı Cd. No: 2, 34920 Pendik/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 444 0 289 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.