Kategoriler
Proje Haberleri

Siltaş Panorama LifeX konsepti ile yaşama değer katacak

Siltaş Panorama projesi LifeX konsepti ile Pendik’te yükseliyor. İş hayatındaki 40 yıldan fazla süredir köklü geçmişi ile 2011 yılından beri şehre değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı yeni projesi ile ferah yaşam alanı sunuyor. Üstelik proje kapsamında bulunan sosyal donatı alanları ile hayata ekstra konfor katmaya hazırlanmaktadır. Söz konusu proje, denize ve yeşile komşu olarak İstanbul’un Pendik İlçesi’nde hayata geçirilmektedir. Üstelik kayıpsız alan felsefesiyle dizayn edilen modern mimarisi ve şehrin gürültüsünden uzak doğanın içindeki huzurlu ortamı ile eksiksiz bir sosyal yaşam deneyimi sunmaya hazırlanmaktadır.

Siltaş Panorama komple yaşam alanı sunuyor

Siltaş Panorama projesi, adını önü hiç kapanmayacak panoramik deniz ve adalar manzarasından almıştır. Üstelik bu proje LifeX konsepti ile yalnızca bir ev değil, komple bir yaşam alanı sunmaktadır. Proje, 23.000 metrekarelik arazi alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 7 ve 11 katlı 13 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda 650 konut ve 24 ticari ünite yer almaktadır. Üstelik projenin yüzde 65’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılmıştır.

LifeX konsepti içinde bulunan sosyal donatıları ile hayatı kolaylaştırıyor

Proje içerisinde yer alan LifeX konseptinde; proje sakinlerinin misafirlerini 5 yıldızlı otel konforunda ağırlayabilecekleri misafir süiti bulunmaktadır. Geniş ekranda film veya maç izleyebilecekleri cep sineması, klasik bir kafeterya, kafe-kütüphane gibi yaşama ekstra konfor katacak birçok ayrıntı mevcuttur. Ayrıca yüzme havuzu, toplantı odası, çocuk oyun odası, fitness salonu, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkuru, kamelya, dinlenme alanları, spor ve oyun sahaları, süs havuzları, şelaleler ve koku bahçeleri gibi sosyal faaliyet alanları yer almaktadır.

Siltaş Panorama konumu hakkında

Siltaş Panorama, tatil köyünü aratmayan çeşitli konseptiyle ev sahiplerine 4 mevsim ayrıcalıklar sunmaktadır. Proje kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer almaktadır. Ayrıca metroya 4 dakika, Pendik sahiline 5 dakika, Pendik Marina’ya 9 dakika uzaklıktadır. Yüksek hızlı trene ve İDO Pendik Terminali’ne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede yer almaktadır. E-5’e 2 dakika, FSM köprüsüne 25 dakika ve TEM’e 10 dakika uzaklıktadır. Bununla birlikte okul, market, alışveriş merkezi, kuaför, hastanelere yakın konumda yükselmektedir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…