Kategoriler
Proje Haberleri

Siltaş Premium LifeX konsepti yaşama değer katacak

Siltaş Yapı imza projesi Siltaş Premium ile ayrıcalıklı bir yaşamın kapısını aralıyor. Pendik’te Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen projenin yüzde 65’ini yeşil alanlar oluşturuyor. Ayrıca doğanın huzurunu şehirden kopmadan yaşama lüksü sunmaktadır. Proje havalimanı, metro, otoyol, üniversite, sağlık kuruluşları gibi önemli noktalara yakındır. Bu proje depreme karşı güvenli duruşuna ek olarak her ayrıntısı detaylı olarak planlanan ferah daire seçenekleri ile sakinlerine prestijli, konforlu ve huzurlu yaşam alanları sunmaktadır.

Siltaş Premium Modern ve Konforlu Yaşam

Siltaş Yapı, İstanbul’un değeri hızla yükselen bölgelerinden Pendik’te hayata geçirdiği son projesi Siltaş Premium ile prestijli yaşamı yeniden tanımlıyor. Pendik Yenişehir’de farklı ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında ve doğanın yanı başında yükselen proje, 6 blokta 344 daire ve ticari ünitelerden oluşuyor. Merkezi lokasyonu ile dikkat çeken proje; 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile farklı genişlikte alternatifler sunmaktadır.

Yeşil Alanlar ve Doğa İle İç İçe

Şehrin tam merkezinde, farklı ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında ve doğanın yanı başında yükselen Siltaş Premium’un yüzde 65’i yeşil alandan oluşuyor. Siltaş Yapı tarafından geliştirilen ve sadece bir ev değil komple bir yaşam alanını temsil eden LifeX konseptinin gelişmiş bir versiyonu Siltaş Premium’da uygulanıyor.

LifeX Konsepti İle Huzur ve Konfor

Projenin sunduğu LifeX konsepti içinde; yüzme havuzu, fitness salonu, sauna yer almaktadır. Ayrıca, kafe kütüphane, çocuk parkı, kamelya, süs havuzları, yürüyüş ve bisiklet parkuru mevcuttur. Bununla birlikte e-şarj altyapısı, proje sakinlerinin misafirlerini beş yıldızlı otel konforunda ağırlayabilecekleri kiralanabilir süit daireler yer almaktadır.

Söz konusu projede 7/24 güvenlik imkânı yer almaktadır. Ayrıca proje; yerden ısıtma, stor perde, akıllı ev alt yapısı ile yaşamı daha da kolaylaştırmaktadır.

Güvenli Bir Yaşam İçin Radye Temel

Konut projesinin ilk önceliği ise güvenli bir yaşam alanı oluşturmaktır. Tüm blokların yükün zemine düzgün bir şekilde dağılmasını sağlayan radye temel üzerinde yükselmektedir. Proje, olası deprem anında yapıyla birlikte hareket ederek yapıda hasar oluşmasını engelleyebilecek şekilde tasarlanmıştır.

Doğanın Yanı Başında, Şehrin İçinde

Konut projesi Pendik, Yenişehir’de şehrin ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında konumlanmaktadır. Ayrıca konut projesi Sabiha Gökçen Havalimanı, metro istasyonu ve Kuzey Marmara Otoyolu’na 5 dakika mesafededir.

Konut projesi, Tem Otoyolu’na 3, Pendik Marina ve E-5’e 12, Teknopark’a, 2 dakika mesafededir. Ayrıca bölgedeki sağlık kurumlarına ve İstanbul’un oksijen deposu Aydos Ormanı’na 2 dakika mesafededir. Proje ayrıca üniversiteler ve alışveriş merkezlerine ise sadece 5 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Lansmana Özel Fırsatlar

Projede lansmana özel ve kısa bir süre için geçerli bir kampanya başlatılmıştır. Kampanyada yüzde 50 peşin ve 18 ay sıfır faizle konut sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Siltaş Premium, modern yaşamın gereksinimlerini karşılayan, güvenli ve konforlu bir yaşam sunan prestijli bir projedir. Proje yeşil alanları ve LifeX konsepti ile dikkat çekmektedir. Ayrıca merkezi konumuyla, Pendik’te ayrıcalıklı bir yaşam vaat etmektedir.

Ayrıca diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version