Kategoriler
Proje Haberleri

Silver Park 36 kişiye özel ödeme seçenekleriyle satışta

Silver Park 36 projesi doğa ile bütünleşen sakin yapısı ile birlikte sosyal bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje İlker Arslan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 3 blok ve toplam 36 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İlker Arslan İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 4 katlı 3 blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 8 adet 1 artı 1 ve 28 adet 2 artı 1 olmak üzere toplam 36 adet daire yer almaktadır. İnovatif mimarisi ile dikkat çeken proje geniş kullanım alanlarına sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Söz konusu projede muhteşem bir peyzaj alanı yer almaktadır. Üstelik sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör sistemi, hidrofor, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Duşakabin, PVC doğrama, kiler ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Silver Park 36 konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Doğa iç içe ve nezih bir lokasyonda yükselen proje Toki yanı KYK yurdu mevkiinde yer almaktadır. Söz konusu proje denizce sadece 800 metre mesafededir. Üstelik Karasu merkeze 1 kilometrelik mesafede yer almaktadır. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Silver Park 36 fiyatları ne kadar?

Silver Park 36 projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik fiyatlarında pazarlık payı bulunan proje elden senetli vadeli ödeme seçenekleri mevcuttur. Brüt 85 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL ile 1.000.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (264) 718 44 47 veya 0 (532) 331 81 35 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…