Kategoriler
Proje Haberleri

Silver Park 36 satışları devam ediyor

Sakarya’da doğayla iç içe bir yaşamın kapılarını aralayan Silver Park 36 projesi, sakin ve modern bir yaşam tarzı sunmaya devam ediyor. İlker Arslan İnşaat tarafından hayata geçirilen bu projenin Karasu İlçesi’nde yer aldığını belirtmekte fayda var. Proje, 3 blok ve toplam 36 daireden oluşuyor ve 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri sunuyor. Projeye dair iç ve dış yapı, konum ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi için okumaya devam edin.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İlker Arslan İnşaat’ın güvencesi altında tasarlanan bu proje, 4 katlı 3 bloktan oluşmaktadır. Bu bloklarda toplam 36 daire bulunmaktadır. Ayrıca bu dairelerden 8 tanesi 1+1, 28’i ise 2+1 konut tipinde tasarlanmıştır.

Modern ve işlevsel mimarisi ile dikkat çeken proje, geniş kullanım alanları sunmaktadır. Özellikle 2+1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekare olarak belirlenmiştir. Ayrıca, projenin deprem yönetmeliklerine uygun olduğunu belirtmek önemlidir. Sitede 7/24 güvenlik kameraları ve güvenlik hizmeti bulunmaktadır. Ayrıca, açık otopark alanı da araçlarınız için rahat bir park imkanı sunmaktadır.

Projede muhteşem bir peyzaj alanı yer alıyor. Ayrıca, açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı gibi sosyal alanlar da mevcut. Asansör sistemi, hidrofor, kablo TV, uydu ve yangın merdiveni gibi bir dizi modern özellik projenin parçası. Daireler arasında ses ve ısı yalıtımı bulunuyor ve yerden ısıtma sistemi kullanılıyor. Yüksek güvenlikli çelik kapılar, Amerikan mutfaklı mutfaklar, duşakabin, PVC doğrama, kiler ve spot aydınlatma gibi özellikler de dairelerde mevcut. Seramik zemin uygulaması ise projenin bir diğer avantajı.

Silver Park 36 nerede yer almaktadır?

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Doğa iç içe ve nezih bir lokasyonda yükselen proje Toki yanı KYK yurdu mevkiinde yer almaktadır. Söz konusu proje denizce sadece 800 metre mesafededir. Üstelik Karasu merkeze 1 kilometrelik mesafede yer almaktadır. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Silver Park 36 fiyatları ne kadar?

Silver Park 36 projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik fiyatlarında pazarlık payı bulunan proje elden senetli vadeli ödeme seçenekleri mevcuttur.

Brüt 85 metrekare olan 2+1 dairelerin fiyatları 2 milyon 250 bin TL ile 2 milyon 500 bin TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (264) 718 44 47 veya 0 (532) 331 81 35 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…