Kategoriler
Proje Haberleri

Sinpaş 2019’a 13 projeyle devam ediyor

Gayrimenkul sektöründe 45 yıldır yer alan Sinpaş, çalışmalarına şevkle devam ettiklerini çektikleri reklam filmiyle anlattı. Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “Meşguliyetimiz beton, çimento gibi görünse de aslında biz yuva yapıyoruz. 45 yıldır kalplerde iz bırakıyoruz” diye konuştu.

Mahmut Sefa Çelik, çağın gereksinimlerine uygun vizyonlarıyla, yaşam değeri oluşturduklarını söyledi. Çelik “Yenilikçilik ve refleks sahibi olmak doğamızda var. Bu yüzden her yaptığımız işe bir farklılık katıyoruz. Yenilikçi yaklaşımımızla işimizden hem keyif alıyor hem de kattığımız değerle bir adım daha yükseliyoruz” dedi.

Çelik, Sinpaş GYO’nun yarım asra yaklaşan geçmişiyle inşaat ve gayrimenkul sektörünün en tecrübeli ve güçlü firmalarından biri olduğunu hatırlattı. Mahmut Sefa Çelik “Şirketimiz 1974’ten bugüne uzmanlık, güven, kalite, özgünlük, doğa ve insan sevgisi temelleri üzerinde yükseldi ve hem çalışma ortaklarımız hem de müşterilerimiz için güvenli bir liman oldu. Güvenirliğini ise tesadüflerle değil, çalışma ve vaat edileni yerine getirmeyle sağladı” diye konuştu.

Daha fazla proje, daha fazla insan

Sinpaş firması, inşaat çalılmalarını tam 45 yıldır çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Şu an 13 projesi olan firma, 2020 yılında daha fazla insana ulaşmayı hedefliyor.

Firmanın İstanbul’da yer alan Sinpaş Country, Queen Bomonti, Gökorman, Metrolife, Finans Şehir, Sinpaş Time Ankara’da Altınoran, Marina Ankara, Marina Towers, Ege Vadisi, Bursa’da ise Bursa Modern ve Denizli’de Aqua City projelerinde yüzde 0,99 faiz oranı ve 180 ay vade seçeneğiyle konut satışları devam ediyor.