Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Sinpaş Ankara projelerinde yüzde 20 indirim kampanyası

Sinpaş Ankara projelerinde yüzde 20 indirim kampanyası başlatılmıştır. Ankara’da ev sahibi olmak ya da evini yenilemek isteyenler için Sinpaş tarafından kampanya başlatılmıştır. Başlatılan bu kampanya, Mart ayı sonuna kadar geçerli olacaktır. Kampanya kapsamında, Marina Ankara, Ege Vadisi ve Sinpaş Altınoran projelerinde yüzde 20 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca projelerde hemen teslim ve hemen tapu avantajları sunulmaktadır.

Ege sahillerinin güzellikleri Ankara’da 

Ege Vadisi projesi, Ankara’ya Ege konseptini getirerek, SPA ve wellness center, Türk hamamı, sauna, jakuzi ve buhar odası gibi imkanlarıyla 4 mevsim tatil keyfi yaşatmaktadır. Marina Ankara projesi ise, Oran’da konumlanan ve göleti, kumsalı ve çocuklar için su kaydırağıyla lüks bir marina yaşamı sunuyor. Ayrıca Altınoran projesi ise, Türkiye gayrimenkul sektörünün en büyük temalı yaşam projesi olarak öne çıkmaktadır. Ve sadece site sakinlerine değil, tüm Ankaralılara sosyal alanlarıyla hizmet vermektedir.

Bu kampanya sayesinde, Ankara’nın en değerli noktalarında bulunan bu projelerde indirimli ve hızlı bir şekilde ev sahibi olabilirsiniz. Ege Vadisi’nde sıcak, samimi ve sade bir dekorasyon tarzı sunan ödüllü örnek daireler bulunmaktadır. Ayrıca Marina Ankara projesinde 1.5+1 bahçe katından 4.5+1’e kadar farklı yaşam seçenekleri mevcuttur. Altınoran projesinde ise, site sakinleri Altınoran Çarşı’da alışveriş yapabilir, parkurunda bisiklet sürüp, koşu ve yürüyüş yapabilir ve vadi manzarasına karşı spor yapabilirler.

Sinpaş Ankara projelerinde yüzde 20 indirim kampanyası

Sinpaş, Mart ayı sonuna kadar geçerli olan yüzde 20 indirim kampanyası başlatmıştır. Firmanın Ankara’da projelerinden yeni bir ev sahibi olma imkanı bulunmaktadır. Ayrıca bu durumda evini yenilemek artık daha da cazip hale gelmektedir. Bu fırsatı kaçırmamak ve güvenli ve ayrıcalıklı bir yaşam için Sinpaş’ın bu projelerinde yerinizi alabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız