Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Sinpaş Boulevard Çankaya yüzde 0.69 vade fırsatı

Sinpaş Boulevard Çankaya projesinde yeni ödeme planı başlatılmıştır. Yeni Evim kampanyası kapsamında bu projede de yeni ödeme planı başlatılmıştır. Çankaya konut projesi Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, İlkbahar Mahallesi’nde yer almaktadır. Bu kapsamda ödeme planına göre yüzde 10 peşinat ödeyerek daire sahibi olma imkanı bulunmaktadır. Satışların devam ettiği projede ayrıca yüzde 10 peşinat ile daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Söz konusu konut projesi Çankaya, Galip Erdem Caddesi bölgesinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Ayrıca konut projesi 15 ve 30 katlı toplam 4 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Dört adet konut bloğunda ise toplam 364 adet meskene yer verilmektedir. 364 adet mesken detaylarına baktığımızda ise projede 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerinin yer aldığı görülmektedir.

Konut projesinde bir çok sosyal alan yer almaktadır. Bu sosyal alanlara baktığımızda yürüyüş parkuru, açık otopark, kapalı otopark gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna gibi alanlar da yer almaktadır. Bunların dışında yine projede Türk hamamı, fitness salonu, güvenlik ve kameralı güvenlik gibi alanlar yer almaktadır.

Sinpaş Boulevard Çankaya fiyatları ne kadar?

Satışların devam ettiği konut projesinde fiyatlar konutların tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda projedeki satılık daire fiyatları da belli olmuştur. Projedeki 3+1 tip daireler 5 milyon 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Yeni konut finansmanı modeliyle yüzde 0.69 vade oranı ve 180 ay vade kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Teslim tarihi olarak ise söz konusu konut projesinin 2023 yılı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Sinpaş Boulevard Çankaya nerede yer alıyor?

Sinpaş firması aynı zamanda Boulevard adıyla ayrıca iki projeyi daha hayata geçirmektedir. Bu projelerin ikisi de İstanbul’daki Sinpaş Boulevard Sefaköy projesi ve Sinpaş Boulevard Finans Şehir projesidir. Konut projesi Turan Güneş Bulvarı, İlkbahar Mahallesi, Galip Erdem Caddesi 06550 Çankaya / Ankara adresinde bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 1974 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…