Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Sinpaş Ege Vadisi’nde 180 ay vadeyle ödeme

Ankara’nın Çankaya ilçesinde, Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçirilen Sinpaş Ege Vadisi konut projesi, toplam 26 bin 905 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Proje 6 blokta 892 adet daireden meydana geliyor. Konut projesinde; birbirinin güneşini kesmeyen, kış bahçeli ve geniş balkonlu Alaçatı, Assos, Cunda ve Foça Evleri gibi çeşitli konut seçenekleri mevcut. Projede 1+0 tipte, 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 2,5+1 tipte, 3,5+1 tipte ve 4,5+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor.

Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 73 metrekare ila 220 metrekare arasında değişiyor. Konut projesi sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor. Konut projesinin yüzde 32’si satıldı.

Sinpaş Ege Vadisi konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 415 bin TL ila 1 milyon 375 bin TL arasında değişiyor. Projede yüzde 0,99 vade oranı ve 180 ay vade seçeneğiyle ev sahibi olma fırsatı mevcut durumda.

Sinpaş Ege Vadisi konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, SPA, AVM, market, kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu projede jeneratör ve asansör mevcut. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var. Ebeveyn banyolu ve teraslı projede balkon da bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Geniş peyzaj alanlarıyla donatılan konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanıyor. Konut projesi, şık ve modern tasarımıyla alıcılardan ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Sinpaş Ege Vadisi konut projesi, Turan Güneş Bulvarı 648. Cadde Oran-Çankaya/Ankara adresinde inşa ediliyor.

Proje ile ilgili olan detaylı bilgilere 444 1 440 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.