Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Sinpaş Finans Şehir projesinde yüzde 0,99 vade fırsatı

Forbes Türkiye‘nin araştırması sonucu getiri potansiyeli ve yaşam kalitesi en yüksek proje olarak seçilen Sinpaş Finans Şehir, Uluslararası Finans Merkezi‘nin yanında yükseliyor.

Projede 2 bin 500 adet konut, 7 adet villa, 300 adet ofis ve 35 adet ticari ünite bulunuyor.

Metal ve tuğla görünümlü cephelere sahip az katlı binaların yer aldığı proje, 246 bin 500 metrekare genişliğindeki arsa alanına inşa edilirken konutlar, akıllı ev sistemleriyle donatılıyor.

Projenin ilk iki etabının teslimi geçtiğimiz haziran ayında başlarken projenin üçüncü etabı 2020 yılının haziran ayında; projenin rezidansları kapsayan son etabı ise 2021 yılının haziran ayında teslimi başlayacak.

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda inşasına devam edilen projede, sağlık merkezlerinden bisiklet parklarına kadar, hemen hemen her şey düşünülmüş durumda.

Projede hangi sosyal donatılar bulunuyor?

Sinpaş GYO’nun hayata geçireceği proje, sakinlerine, birçok imkân sunuyor.

Sinpaş Finans Şehir projesinde 36 bin 500 metrekare genişliğindeki Şehir Parkı’nın yanı sıra okul, cami ve ticari alanlar bulunuyor.

Konut projesinde, mağaza ve marketlerin bulunduğu Çarşı yer alırken yüzme havuzu, spor salonu, şarküteri, kafeteryalar, restoranlar, kütüphane, sanat galerisi, çocuk oyun alanları, iç avlular, yaş gruplarına özel oyun alanları, dinlenme terasları, açık hava sineması, bahçe şömineleri de bulunuyor.

Projede bisiklet yolları bulunurken sakinlerin bisikletini park edebileceği bisiklet parkları da mevcut durumda. Projedeki konut sakinleri, kendi meyve ve sebzelerini ekip yetiştirebileceği bahçe alanına sahip oluyor.

Projedeki yeşil alanların yanı sıra site içerisindeki yansıma havuzları ve su kanalı, projeye estetik bir değer katıyor.

Sağlık merkezinin de bulunduğu projede, Kapalı ve açık otoparkları bulunuyor.

Sinpaş Finans Şehir ödeme kampanyası

Sinpaş Finans Şehir projesinde şirket bünyesinde imzalanan senetle 180 aya kadar yüzde 0,99 vade oranıyla taksitlendirme işlemi yapılabiliyor. Projedeki taksit fiyatları ise 3 bin liradan başlıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Ümraniye’nin Ataşehir sınırına yakın noktada inşaatına devam edilen projenin hemen yanında metro istasyonu ve otoyol bulunurken 15 Temmuz Şehitler Köprüsü gibi ulaşım ağlarına yakın bir noktada yükseliyor.

Çakmak Mahallesi, Şenol Güneş Bulvarı, Serüven Sokak, No: 1 Ümraniye / İstanbul açık adresinde bulunan projenin detaylarına aşağıdaki numarayı arayarak ulaşabilirsiniz:

444 1974