Kategoriler
Proje Haberleri

Sinpaş İş Modern Ambarlı ödeme seçenekleri

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde, Sinpaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesi, toplam 26 bin 120 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

151 bağımsız birimden meydana gelen projedeki birimlerin büyüklükleri, 250 metrekare ila 12 bin metrekare arasında değişiyor. 500 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projenin Aralık 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Sinpaş İş Modern Ambarlı projesi fiyat bilgisi

Projedeki birimlerin fiyatları, 1 milyon 575 bin TL ila 10 milyon 719 bin TL arasında değişiyor. Projede şirket bünyesinde bankasız, kefilsiz 72 aya kadar vade yapabilmek mümkün.

Sinpaş İş Modern Ambarlı sosyal donatı olanakları

Projede kameralı güvenlik, restoran, kafe, açık otopark, kafe, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü olan projede, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Jeneratörlü projede, fiber internet sistemi bulunuyor. Yangın merdivenli projede, su deposu da mevcut.

Projede, iki adet TIR rampası ile düzenli akış sağlanıyor. TIR’lar her kata çıkabilecek ve iş yerlerinin önüne rahatlıkla yanaşabilecek. Projenin Ambarlı’nın yeni ticaret merkezi hâline gelmesi hedefleniyor. Proje, metrekare başına 100 watt elektrik gücü sunuyor.

Deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen projede, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Proje nerede yükseliyor?

Proje, oldukça merkezi bir konumda hayata geçiriliyor. Türkiye’nin en büyük limanlarından Ambarlı’ya sadece 5 dakika mesafede inşa edilen proje, alıcılardan yoğun ilgi görüyor.

TEM bağlantısına 2-3 dakika uzaklıkta yer alan proje, E-5’e çıkamayan lojistik araçlar için büyük kolaylık sağlıyor. E-5, metrobüs ve yeni yapılacak Bakırköy-Beylikdüzü metro hattına yürüme uzaklığında inşa edilen proje, İstanbul Havalimanı’na da kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor.

Sinpaş İş Modern Ambarlı projesi, Yakuplu Mah. Beysan Sanayi Sitesi Fuar Cad. No: 4 Beylikdüzü/İstanbul adresinde konumlanıyor.

Telefon: 444 19 74