Kategoriler
Proje Haberleri

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort yakında satışta

Sinpaş, 46 yıllık tecrübesi ile Türkiye’nin ilk iyi yaşam konseptli, Ömür Boyu Tatil konseptli projesi olan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesini hayata geçiriyor.

Ön talep toplama aşamasında olan proje Muğla İli, Marmaris İlçesi, Turunç Mahallesi’nde yer alan denize sıfır arazi alanı üzerinde hayata geçirilecek olan projede farklı tip ve büyüklüklerde toplam 546 adet bağımsız bölüme yer veriliyor.

Devremülk Tipleri neler?

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde 59 metrekare ile 98 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde 1+0 suitesler yer alıyor. Projede yer alan bu suitesler 4 kişiden 8 kişiye kadar konaklayabilecek şekilde tasarlandı.

Projede 120 metrekare ile 126 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde 1+1 homes daireler yer alıyor. Projede yer alan bu homes daireler 4 kişiden 6 kişiye kadar konaklayabilecek şekilde tasarlandı.

Projede 142 metrekare ile 182 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde 2+1 homes daireler yer alıyor. Projede yer alan bu homes daireler 6 kişiden 8 kişiye kadar konaklayabilecek şekilde tasarlandı.

Projede 216 metrekare ile 270 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde 3+1 homes daireler yer alıyor. Projede yer alan bu homes daireler 10 kişiye kadar konaklayabilecek şekilde tasarlandı.

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort devremülk özellikleri neler?

Bir devremülk projesi olarak tasarlanan proje 1. sınıf yerli ve yabancı hareketli mobilya, beyaz eşya, TV, mutfak ve banyo malzemeleri ile projelendirilmiş bir şekilde alıcılarına teslim edilecek. Proje içerisinde yer alan devremülkler her 7 yılda bir yeniden kapsamlı bir tadilat yapılacak. Bu süreç dışında gerek görülmesi durumunda ise tadilat yapılabilecektir.

Projede Kızılbük koyu, Beyaz Kum koyu, Kadınlar koyu, Erkekler koyu olmak üzere dört ayrı koy yer almaktadır. Kızılbük koyu ve Beyaz Kum koyu aile kullanımına uygun konseptlidir. Kadınlar koyu sadece kadınların kullanımı için ayrılmıştır. Erkekler koyu ise sadece erkeklerin kullanımı için ayrılmıştır.

Sadece kadınlara özel olan Ladies Beach’te dinlenme alanları, çamur havuzu, snack barlar, yeme içme alanı, Kids Club gibi alanlar yer alıyor.

Proje içerisinde termal havuzlar, klasik Türk hamamı, buhar odaları, sauna, tuz odaları, sıcak taş yatakları, macera duşları, çamur terapileri, buz çeşmeleri, çeşitli masaj odaları yer alıyor.

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi her bütçe ve kesime uygun olacak şekilde banka kredili ve şirket bünyesinde vade opsiyonları ile satışa sunuluyor.