Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Sinpaş Koru Aura lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatıyla satışta

Sinpaş Koru Aura projesi tüm ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte tasarlanan değerli bir projedir. Projenin konumu İstanbul’un Ümraniye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilmektedir. Bu özel proje kapsamında toplam 544 adet daire ve 2 adet ticari ünite bulunmaktadır. Ayrıca dairelerin 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları güvencesi ile yükselen projede toplam 544 adet daire ve 2 adet ticari ünite yer almaktadır. Söz konusu projede 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 127 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 167 ile 213 metrekare arasında değişmektedir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 184 ile 261 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 269 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. İnsan ve yük taşıyan asansör sistemi yer almaktadır. Bununla birlikte konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Konutlarda geniş teras balkonlar ve bahçe alanları yer almaktadır. Üstelik her daire kendi balkon bostanında meyve ve sebze yetiştirebilmektedir.

Sinpaş Koru Aura konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Ümraniye İlçesi Finanskent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. İstanbul’un en değerli lokasyonlarından olan Ataşehir, Finans Merkezi-Ümraniye bölgesinde yer almaktadır. Metro durağına, yeni bağlantı yollarına ve köprülere yakın konumdadır. Üstelik eşsiz lokasyonu ile şehrin her noktasına kolayca ulaşılabilmektedir. Konut projesinde lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca konut projesinde yüzde 10 peşinatla daire sahibi olma imkanı da  sunulmaktadır.

Sinpaş Koru Aura projesi henüz inşaat aşamasındadır. Proje teslimi ise 2024 yılının 4. Çeyreğinde yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 549 827 46 98 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…