Kategoriler
Proje Haberleri

Sinpaş Liva Turkuaz projesinde yüzde 20 indirim fırsatı

Sinpaş Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası, Sultanbeyli İlçesi, Adil Mahallesi’nde hayata geçirilen Sinpaş Liva Turkuaz projesinde kalan son dairelerin satışları devam ediyor. Projede kalan dairelerin fiyatları ise 684 bin TL’den başlıyor. Göl manzaralı 2+1 ve 3+1 tip dairelerin peşin olarak satın alınması durumunda da indirim fırsatları sunuluyor.

52 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje iki etaptan meydana geliyor. Projenin ilk etabında 7 konut bloğunda toplam 331 adet daire yer alıyor. Projenin ikinci etabında ise 11 konut bloğunda toplam 543 adet daire yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin alanları ise 53 metrekare ile 214 metrekare arasında değişiyor.

Sinpaş Liva Turkuaz fiyat ve ödeme planı

Projede satışı devam eden satılık daire fiyatları 684 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 2+1 ve 3+1 tip dairelerin peşin olarak satın alınması durumunda yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yüzde 0.98 faiz oranı ve 120 ay vade ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün olabiliyor.

Bol sosyal ve yeşil alanlı proje

2016 yılında yaşamın başladığı Sinpaş Liva Turkuaz projesinde doğal göleti, yaz ve kış yeşil olan bahçeleri ile doğa ile iç içe bir hayat sunuyor.  Projede kapalı yüzme havuzları, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness center, Türk Hamamı, saunalar, squash salonu, tenis kortu gibi sosyal alanlar yer alıyor. Projede ayrıca kış bahçeleri, doğal göletler, çiçek bahçeleri, aktivite alanı, gösteri amfisi, dinlenme terasları, yürüyüş parkuru, koşu parkuru gibi alanlar da yer alıyor. 17 bin 600 metrekaresi yeşil alana ayrılan projede 4 bin 700 metrekarelik bir alanda biyolojik gölet de yer almaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Sinpaş Liva Turkuaz projesi Adil Mahallesi, Polonez Caddesi, No: 11 Sultanbeyli / İstanbul posta adresinde yer alıyor. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…