Kategoriler
Proje Haberleri

Şirin Gold Sungurlu satışları başladı

Şirin Gold Sungurlu geniş ve ferah yapısı ile Ergişi Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Çorum’un Sungurlu İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje isminden anlaşılacağı gibi site içerisinde konumlandırılmıştır. Site içerisindeki tek blokta toplam 14 katlı bir bina yükselmektedir. Üstelik bloktaki daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ergişi Yapı güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında 14 katlı tek blok yükselmektedir. Site içerisinde konumlandırılan bu blokta 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 135 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Blokta asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Her dairede kiler alanı yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır. Dairelerde ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Şirin Gold Sungurlu konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Çorum’un Sungurlu İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

Şirin Gold Sungurlu projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (545) 898 98 90 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…