Kategoriler
Toki Haberleri

Sivas Esentepe Toki Evleri teslimleri başladı

Toplu Konut İdaresi Başkalığı tarafından ihalesi yapılarak inşa ettirilen Sivas Esentepe Toki Evleri projesinde teslimler başlamıştır. Söz konusu toplu konut projesi Sivas İli, Merkez İlçesi, Esentepe Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilmiştir.

Sivas Esentepe Toki Evleri teslimleri başladı

Sivas Esentepe Toki Evleri projesinde toplam 475 adet daire yer almaktadır. Toplu konut projesinde yer alan 475 adet dairenin teslim işlemleri ise başlamıştır. Teslimler 21 Kasım 2023 tarihinde başlamıştır. Ayrıca teslimler 24 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecektir. Böylece 24 Kasım tarihi itibarı ile tüm hak sahiplerine dairelerin teslim edilecektir.

Samsun İlkadım Kıran Toki Evleri teslimleri başladı

Toplu Konut İdaresi Başkalığı tarafından ihalesi yapılarak inşa ettirilen Samsun İlkadım Kıran Toki Evleri teslimleri başlamıştır. Samsun İlkadım Kıran Toki Evleri projesi Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kıran Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilmiştir.

Samsun İlkadım Kıran Toki Evleri projesinde toplam 314 adet daire yer almaktadır.

Toplu konut projesinde yer alan 314 adet dairenin teslim işlemleri ise başlamıştır. Teslimler 20 Kasım 2023 tarihinde başlamıştır. Ayrıca teslimler 30 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecektir. Böylece 30 Kasım tarihi itibarı ile tüm hak sahiplerine dairelerin teslim edilecektir.

Samsun İli İlkadım İlçesi Kıran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2.etap 2. Bölge projesinde toplam 710 konut yer almaktadır. Bu konutların 314 tanesi teslimleri yapılmaktadır.  Teslimler yapıldıktan sonra ise ilk taksit ödemesi 2023 yılı Aralık ayında başlayacaktır.

Konut tesliminde bulunması gereken belgeler

Teslimlerin yapıldığı sırada, daire alıcılarının yanlarında bulundurması gereken bazı evraklar vardır. Bu belgelerin neler olduğu aşağıdaki yer almaktadır.
-Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı aslı ve bir adet fotokopisi)
-Daire vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,
-Site yönetimi ortak gider avansının yatırıldığına dair belge veya fatura.
-Varsa Devir Sözleşmesi Nüshası (1 adet fotokopi)

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version