Kategoriler
Proje Haberleri

Skyline Tower satışları devam ediyor

Skyline Tower projesi kaliteli ve kazançlı daireler ile doğru yatırımın anahtarını sizlere teslim etmektedir. Projenin konumu Ankara’nın Mamak İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kale Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde yükselen bu konutlar 4,5 artı 1 rezidans daire seçeneklerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Birinci kalite malzeme kullanılarak inşa edilen projede 4,5 artı 1 konut tiplerinden oluşan rezidans daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 4,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 180 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı ve spor alanları gibi birçok aktivite alanları yer almaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca yerden ısıtma sistemine sahiptir. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Dairelerde duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Üstelik her dairede kiler alanı mevcuttur.

Skyline Tower konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Mamak İlçesi Akşemsettin Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu konutlar full güney cephe ve panoramik bir manzaraya sahiptir. Otoban ve çevreyolu 3 dakika uzaklıktadır. Çevresi Natavega AVM, Anatolium AVM Metro Market, Ankagross ve pek çok zincir marketler bulunmaktadır. Bununla birlikte eğitim kurumları ve sağlık kurumları yakın konumdadır. Toplu taşıma durakları projenini hemen yanında yer almaktadır.

Skyline Tower fiyatları ne kadardır?

Skyline Tower projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik kredi ve tapu işlemleri finans ekibi tarafından takip edilmektedir. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4,5 artı 1 rezidans dairelerin fiyatı 2.390.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 012 56 58 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…