Kategoriler
Proje Haberleri

Smile Park 36 sıfır faizli elden senetle konut satışı

Smile Park 36 projesi kalite odaklı yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sivişoğlu Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde yükselen tek blokta toplam 36 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mimari tasarımlı, lüks yapıları ile dikkat çeken Sivişoğlu Yapı güvencesi ile tasarlanan projede tek blokta toplam 36 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 70 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları yer almaktadır. Bahçe alanı bulunan projede bahçe kullanımı kişiye aittir.

Asansör ve merkezi uydu sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Amerikan mutfak yapısına sahip mutfaklarda ankastre set bulunmaktadır. Duşakabin, PVC doğrama ve spot aydınlatma gibi birçok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Smile Park 36 konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Yalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehrin gürültüsünden uzak doğa ile iç içe olan proje eşsiz bir doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Smile Park 36 fiyatları ne kadar?

Smile Park 36 projesinde topraktan satışlar başlamıştır. Banka kredisine uygun ödeme seçenekleri sunulan projede elden taksit seçenekleri de mevcuttur. Üstelik 0 faiz ile elden senetle ev sahibi olabilirsiniz. 1 artı 1 ve 2 artı 1 daireler 950.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Bunun yanı sıra projede araç takası yapılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 542 263 03 67 veya 0 542 569 32 22 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…