Kategoriler
Proje Haberleri

Smile Park Karasu satışları başladı

Smile Park Karasu projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje MMB Badışoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 36 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 36 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 50 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör yer almaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Smile Park Karasu konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar anayola cephe konumdadır. Denize 400 metre mesafede yer almaktadır.
Smile Park Karasu projesinde yüzde 40 peşin, kalanı vade farksız 24 aya kadar taksit imkanı sunulmaktadır. Brüt 55 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 330.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (264) 718 54 34 veya 0 (505) 493 95 82 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…