Kategoriler
Proje Haberleri

So House Güzelbahçe satışları devam ediyor

So House Güzelbahçe projesi eklektik mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Güzelbahçe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Demton İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 4.817 metrekarelik alan içerisinde 11 farklı plan, 32 adet dubleks daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

4.817 metrekarelik alan içerisinde 32 adet dubleks daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekare ile 210 metrekare arasında değişmektedir. Net büyüklüğü ise 100 metrekare ile 160 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. 1.855 metrekarelik ve 2.962 metrekarelik bahçe alanı bulunmaktadır. Üstelik müstakil bahçeler ve ortak sosyal alan bahçeleri yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Her evin bahçesinde birbirinden farklı özel tasarım peyzaj alanı mevcuttur. Bütün bahçelerde otomatik sulama ve damlama sistemi bulunmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde Teka marka mutfak evyeleri, Artema marka armatürler, Siemens marka ankastre beyaz eşyalar mevcuttur. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Somfy motorlu otomatik panjur sistemi bulunmaktadır.

So House Güzelbahçe konumu hakkında

Proje, İzmir’in Güzelbahçe İlçesi Yalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

So House Güzelbahçe fiyatları ne kadardır?

So House Güzelbahçe projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 120 ile 210 metrekare arasında olan dubleks dairelerin fiyatı 3.975.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 238 36 80 veya 0 (532) 313 39 31 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…