Kategoriler
Proje Haberleri

Soft Sekili Konutları geniş ödeme seçenekleri ile satışta

Soft Sekili Konutları Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yer almaktadır. Köker Yapı tarafından hayata geçirilen projede geniş ve ferah daireler yer almaktadır. İnşaat aşamasında olan proje, bölgenin en çok ilgi görenleri arasında yer almaktadır. Proje özellikleri, daireler ve ödeme seçeneklerini haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve daire özellikleri

Soft Sekili Konutları toplam 1329,34 metrekare inşaat alanına sahiptir. Bu alan üzerinde tek bir blokta 5 katlı olarak yükselmektedir. Her bir katta 4 adet daire olacak şekilde tasarlanmaktadır. Bloğun zemin katı giriş olduğundan dairelerin hepsi aynı büyüklük ve kat düzenine sahiptir. Konutların hepsi 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanmaktadır. Brüt kullanım alanları 150, net kullanım alanları ise 120 metrekaredir. Her dairenin kendine ait balkonu bulunmaktadır. Balkonlar oturmaya elverişli şekilde tasarlanmaktadır. Dairelerde salon, mutfak, 3 oda, 2 banyo ve 1 adet balkon bulunmaktadır. Banyolardan bir tanesi ortak, diğer ebeveyn banyosudur.

Soft Sekili Konutları zemin katı tamamen sosyal alan olarak ayrılmaktadır. Bu alanda her daire için ayrı alanlı kapalı otopark bulunmaktadır. Site içerisinde yeşil peyzaj alanları da bulunmaktadır. Bu alanda çocuklar rahatlıkla oyun oynayıp vakit geçirebilir. Isınma doğalgaz kombi ile sağlanmaktadır.

Soft Sekili Konutları konumu ve satışları

Proje konumu Sekili Caddesi üzeridir. Özel araç ile istenilen yere ulaşmak son derece kolaydır. Bunun dışında proje konumu çarşıya yürüme mesafesindedir. Okul, market, hastane, alışveriş merkezi gibi alanlara da kolay ulaşım sağlanmaktadır.

Soft Sekili Konutları daireleri hem taksitli, hem peşin ödemelerde avantajlıdır. 3+1 daireler şu anda 990 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daireler banka kredisi kullanıma uygundur. Nakit, peşin ödemelerde alıcılar fiyatın yarısını ödeyip geri kalan yarısından yüzde 10 indirim kazanmaktadır.

Vadeli satın alımlarda ise iki şekilde ödeme kabul edilmektedir. Kendinden vadeli ödeme seçeneğinde ön ödeme olarak daire fiyatının yüzde 50’si verilmektedir. Geri kalan kısmın 3’te 2’si 1 yıl taksitli, kalan kısım da tapu tesliminde ödenmektedir. Buna ek olarak banka kredisi ile vadeli ödeme de yine yüzde 50 peşinat gerekmektedir. Geri kalan ödemeler ise yüzde 0 faiz ile 3 yılda ödenmektedir. Devlet desteği ile vadeli ödemelerde vade süresini uzatmak mümkündür. Vade süresinde 40 aya kadar yüzde 0,59, 45 aya kadar yüzde 0,74, 50 aya kadar 0,87 ve 55 aya kadar 0,96 faiz oranları uygulanmaktadır.

Proje hakkında ek olarak bilgi almak için 0 (533) 387 82 77 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız