Kategoriler
Proje Haberleri

Söğüt Sitesi Hatay projesinde yaşam başlıyor

Söğüt Sitesi Hatay projesi lüks yapısı, geniş ve ferah yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Hatay’ın Payas İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tufan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlandırılan her biri 7 katlı 3 blok bulunmaktadır. Üstelik bu bloklarda 3 artı 1 daire tipleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tufan İnşaat firması imzası taşıyan proje kapsamında her biri 7 katlı 3 adet blok yükselmektedir. Söz konusu bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde oturma alanları yer almaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerde 2 adet banyo yer almaktadır. Her dairede ferah yapıda balkonlar mevcuttur.

Söğüt Sitesi Hatay konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Hatay’ın Payas İlçesi Kürtül İlçesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik ihtiyaç duyulan tüm lokasyonlara yakın konumdadır.

Söğüt Sitesi Hatay projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairlerin fiyatı 795.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (541) 421 40 49 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…