Kategoriler
Proje Haberleri

Solakzade Residence fiyat listesi

Solakzade Residence Erzurum’da hayata geçirilen bir projedir. Erka İnşaat tarafından inşa edilip satışları yapılmaktadır. Dükkan ve dairelerden oluşan karma bir projedir. Satışları devam eden dairelerin fiyatları, özellikleri ve proje detaylarını haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Solakzade Residence 2 blok şeklinde yükselmektedir. Bu iki blokta toplam 11 dükkan, 52 adet daire yer almaktadır. Dairelerin 24 tanesi 3 oda 1 salon, 28 tanesi 4 oda 1 salon geniş dairelerdir. Dairelerde salon, mutfak, odalar, banyolar ve balkon bulunmaktadır. Her dairede birisi ortak kullanım, birisi anne-baba kullanımı için olan iki adet banyo yer almaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde bulunmaktadır. Balkonlar, özel olarak ısıcam ile kapatılarak bir kış bahçesi şeklinde tasarlanmıştır. Mutfak ve salon ayrı olarak yer almaktadır. Mutfakta birinci sınıf malzeme ve işçilik ile hazırlanan ankastre set hazırdır. Mutfak dolapları, vestiyer ve dairenin kapısı lake boyalıdır. Banyolarda da kaliteli ankastre duş seti yer almaktadır.

Solakzade Residence projesinde yeşil alanlara da yer verilmiştir. Bu yeşil alan içinde çocukların oyun oynaması için özel çocuk parkı bulunmaktadır. Çocuklar oyun oynarken yetişkinlerin de dinlenmesi için park etrafında oturma alanları bulunmaktadır. Site içinde araç parkı için her daireye bir araçlık kapalı otopark bulunmaktadır. Dairelere iniş çıkış için asansör bulunmaktadır. Her blokta iki adet asansör yer almaktadır.

Solakzade Residense daire fiyatları

Projede iki tip daire bulunmaktadır. İki daire tipinden de şu anda satış yapılmaktadır. Bu dairelerden 3 oda 1 salon olanları brüt 173, net 145 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerin fiyatları şu anda 1 milyon 300 binden başlamaktadır. 4 oda 1 salon olan daireler ise brüt 194, net 174 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerin fiyatları ise şu anda 1 milyon 850 binden başlamaktadır.

Solakzade Residense daireleri satın alma aşamasında banka kredisi kullanımına uygundur. Kişiye özel ödeme koşulları ve güncel fiyatları firmayı arayarak öğrenebilirsiniz. Bunun için 0 (545) 545 75 49 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan ek olarak bilgi almanın dışında daireleri görüntülü arama ile gezme imkanı da bulunmaktadır. Daire satışlarında takas imkanı bulunmamaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız