Kategoriler
Proje Haberleri

Solin Residence İzmit satışları devam ediyor

Solin Residence İzmit konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin İzmit İlçesinde yükselen proje Solin İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, İzmit İlçesi Kabaoğlu Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda İzmit konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde pek çok olanaklara yer verilmiştir. Daireler akıllı ev sistemlerine sahiptir ve içlerinde vestiyer, beyaz eşya, gömme dolap, mobilya, görüntülü diafon, ankastre set  gibi daha pek çok olanak mevcuttur.

Proje, üç blok rezidans olarak tasarlanmıştır. Ayrıca ticari üniteler de yer almaktadır. Proje spor alanı, kapıcı, güvenlik, kapalı garaj, kamera sistemi gibi olanaklara da yer verilmiştir. 268 daire ve 1 bistro cafe dükkandan meydana gelen projede normal ve loft daireler yer alır. Daireler 1+1 tip olarak tasarlanmıştır. Büyüklükleri ise brüt 50 metrekare ile 75 metrekare arasında değişmektedir.

Solin Residence İzmit fiyatları ne kadar?

İzmit konut projesinde kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları özel İndirimlerle sunulmuştur. Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 50 metrekare alana sahip 1+1 daireler 575 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Solin Residence İzmit nerede yer alıyor?

Konut projesi Kocaeli Umuttepe’de konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Kocaeli Üniversitesine 500 m yürüme mesafesinde ve şehir merkezine de araçla 9 dakikalık mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0262 332 11 01 ve 0544 195 41 41 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…