Kategoriler
Proje Haberleri

Som Life AvantGarde satışları başladı

Som Life AvantGarde projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Som Yatırım İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 1.100 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 450 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kademeli çift açık yüzme havuzu, buhar odası, sauna, hamam ve spor alanı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Villalarda akıllı ev sistemi özelliği yer almaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası, çamaşır makinesi, barbekü, jakuzi, kiler, panjur ve klima gibi pek çok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, tutamak ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Som Life AvantGarde konumu hakkında

Konut projesi, Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde Karaova Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup panoramik deniz ve Adalar manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi ve market gibi birçok alan mevcuttur. Dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Som Life AvantGarde fiyatları ne kadardır?

Som Life AvantGarde projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 1.100 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 15.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (256) 633 57 57 veya 0 (532) 405 55 71 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…