Kategoriler
Proje Haberleri

Sönmez Konakları Sapanca satışları devam ediyor

Sönmez Konakları Sapanca projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Efendioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 105 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Sönmez Konakları Sapanca konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Sapanca İlçesi Çayiçi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Sönmez Konakları Sapanca projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 432 26 90 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…