Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Soytaş Foça ön talep topluyor

Soytaş Foça yılın dört mevsimini tatil tadında geçirtecek bir proje için ön talep topluyor. Doğanın kalbinde özenle tasarlanan villalardan oluşan proje, Ege’nin en güzel bölgelerinden birisinde yer almaktadır. Soytaş Holding bünyesindeki projede toplam 220 villa house yer almaktadır. Satışlardan ilk etapta 66 adet villa house satışa çıkacak. Proje konumu ve detayları haberin devamında yer almaktadır.

Foça Soytaş Proje Konumu ve Özellikleri

Soytaş Foça az katlı bloklar ve geniş villalardan oluşmaktadır. Yılın her gününü tatil tadında geçirmek için gerekli olan her şey proje dahilinde yer almaktadır. Her villanın kendisine ait bahçesi vardır. Bu bahçeler yeşil çimenlerle kaplı olup çevresinde zeytin ağaçları bulunmaktadır. Ayrıca proje sakinlerine özel koy ve sahil mevcuttur. Özel olarak tasarlanan gündoğumu noktasından güneşin ilk ışıklarını izlemek mümkün. Günbatımı sevenler için ise aynı şekilde tasarlanmış günbatımı korusu yer almaktadır. Güneşin doğuşu ve batışı arasındaki dilimde yine güneşten faydalanmak için özel aktivite alanları tasarlanmaktadır. Bu alanlarda plaj voleybolu, basketbol gibi spor dalları için özel sahalar yer almaktadır. Daha sakin spor aktiviteleri için ise doğa yürüyüşleri yapılacak özel alanlar yer almaktadır. Ek olarak çocuklar için de oyun parkı, spor alanları bulunmaktadır.

Soytaş Foça projesi konum yönünden de büyük avantaja sahiptir. İzmir’in Karşıyaka, Alsancak, Konak gibi merkezi ilçelerine yakın noktadadır. Bu yerleşim bölgelerine özel araç ile gidip gelmek için anayol hemen yakındadır. Özel araç yerine toplu taşıma araçlarını kullanacaklar için de İZBAN ve çevre yolu bulunmaktadır.

Villa House Büyüklükleri ve Ön Talep

Soytaş Foça, projesinin tamamı Villa House’lerden oluşmaktadır. Villa House’ler ise kendi arasında büyüklükleri ve mimari planlarından dolayı üçe ayrılmaktadır. Büyük çoğunluğu zemin ve birinci kat tasarımlı Villa Helen tipidir. Brüt olarak 55,30 metrekare olup net kullanım alanı 45,30 metrekaredir. Yalnızca birinci kattan oluşan Villa Kibele 49,54 metrekare, net 40,60 metrekare kullanım alanındadır. Ayrıca zemin kattan oluşan Villa Athena ise brüt olarak 51,26 metrekare, net olarak 42,10 metrekare yaşam alanına sahiptir.

Verdiğimiz bilgilere ek olarak fiyat bilgisi almak için 0232 600 81 81 irtibat telefonunu arayabilirsiniz. Bunun dışında soytasfoca.com adresinden ön talep formu doldurmak mümkün. Firma sınırlı sayıda aldığı ön taleplerde avantajlı imkanlar sunmaktadır.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız