Kategoriler
Proje Haberleri

Studio House Ispartakule lansmana özel fırsatlarla satışta

Studio House Ispartakule projesi  İstanbul’da Avcılar, Ispartakule’de yer almaktadır. Konut projesi Özyurtlar İnşaat ve Bahaş Holding işbirliği ile hayata geçirilmektedir. İnşaat aşamasında olan projede satışlar başlamış durumda. Satışlar devam eden dairelerin büyüklükleri, özellikleri, fiyatları, satış avantajları ve proje hakkında merak edilen diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Studio House Ispartakule toplam 16 bin metrekare inşaat alanına sahiptir. Bu inşaat alanı üzerinde 15 katlı tek bir blok yer almaktadır. Blokta 10 adet ticaret merkezi, 195 adet daire yer almaktadır. Dairelerin tamamı home ofis kullanıma uygun olarak tasarlanmaktadır. Konutlar 1+0 ve 1+1 olarak hazırlanmaktadır. Bina hem ısı hem ses yalıtımına uygun olarak tasarlanmaktadır. Çok katlı olan bina deprem yönetmeliğine uygun olarak yapılandırılmıştır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Bu asansörler hem insan hem yük taşımak için elverişlidir.

Studio House Ispartakule dairelerinin güvenliği için 7/24 güvenlik hizmeti verilmektedir. Dairelerin güvenlikleri kameralı güvenlik sistemleri ile sağlanmaktadır. Bina sakinlerinin araçlarını park etmeleri için özel kapalı otopark bulunmaktadır. Kapalı otopark özellikle kış günlerinde olumsuz hava şartlarında araçların güvenle park yerinde durmasını sağlamaktadır. Site içinde keyifli vakit geçirmek için kafeterya, sauna, hamam, spor salonu gibi özel alanlar bulunmaktadır.

Studio House Ispartakule konum özellikleri ve satışları

Stüdyo House Ispartakule projesi deniz ve göl manzarasına sahip bir konumda yer almaktadır. İstanbul’un en elit bölgelerinden birisindedir. Hem yatırım için hem kullanım için bu daireler uygundur. Proje İstanbul Havalimanına sadece 20 dakika mesafededir. Hem özel araç ile hem toplu taşıma araçları ile ulaşım mümkündür. Toplu taşıma olarak otobüs, minibüs, dolmuş ve metro hattı kullanılmaktadır.

Stüdyo House Ispartakule projesinde daireler ön satış avantajlarına sahiptir. Yüzde 18 KDV oranı ile satışlar yapılmaktadır. İnşaatına devam edilen dairelerin 2024 yılı Ekim ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Dairelerin satış fiyatları ve ödeme avantajları hakkında bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. İletişim için 0850 460 90 10 numarası ayrıca https://studiohouseispartakule.com/ adresi bulunmaktadır. Her iki şekilde de proje hakkında detay alabilir, merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. 

Diğer projelere göz atmak için tıklayınız…