Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Suadiye Ergene No 71 daireleri Kasım’da teslim edilecek

Suadiye Ergene No 71 projesinde yer alan dairelerin 2022 yılı Kasım ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Satışları devam eden proje Yapı 61 Mühendislik İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Satışlarına devam edilen dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Suadiye Ergene No 71 projesi toplam 837 metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Bu alan üzerinde 14 adet daireye yer verilmektedir. Dairelerin hepsinin özellikleri ve büyüklükleri aynıdır. Binada ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Daire içleri ahşap lake kapılı, dış kapı ise çelik kapıdır. Salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Mutfakta MDF mutfak dolabı ve ankastre set bulunmaktadır. Her dairede ortak kullanım banyosunun dışında ebeveyn banyosu da vardır. Elektrik kesintisi için jeneratör, su kesintisi için depo bulunmaktadır. Ayrıca paratoner ve hidrofor da vardır. Daireler akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır.

Suadiye Ergene No 71 projesinde her daireye özel otopark bulunmaktadır. Otopark olarak hem açık hem kapalı park alanı mevcuttur. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Güvenlik için özel kamera sistemi mevcuttur. Hem hırsız hem yangın alarmı mevcuttur. Her dairenin kendine özel balkonu vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür.

Suadiye Ergene No 71 ulaşım avantajları ve daire fiyatları

Proje merkezi konumda yer almaktadır. Kreş, ilkokul, ortaokul, lise, üniversite, sağlık ocağı, hastane, eczane, marketi semt pazarı, cami, eğlence merkezi ve polis merkezine yakın konumdadır. Daha uzak bölgelere ulaşmak için hem özel araç, hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Özel araç ile seyahat için E-5 ve anayol bulunmaktadır. Toplu taşıma araçları olarak metro, otobüs, dolmuş, minibüs bulunmaktadır.

Projede yer alan daireler Kasım 2022’de teslim edilmektedir. Tüm daireler 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanmaktadır. Dairelerin brüt kullanım alanı 145 metrekare, net kullanım alanı 103 metrekaredir. Şu anda satış fiyatları 7 milyondan başlamaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişebilir. Güncel fiyatlar ve ödeme koşulları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (532) 206 08 64 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız